Winkelwagen Geen producten
Foto

De Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen

 

22, 23 en 24 februari 2018 Brabanthallen Den Bosch

 

Eind februari is het weer zo ver; alle creatievelingen trekken er dan op uit! Waar naar toe? De grootste creatieve beurs voor kaartenmakers en scrappers!

Creatief
De Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen is met ruim 100 stands en 35 workshops de grootste creatieve kaarten- en scrapbeurs van Nederland. Alles op het gebied van kaartenmaken en scrappen is hier te vinden.

Inspirerend
Natuurlijk presenteren we op de beurs de laatste trends en vind je volop inspiratie. Zo kun je dit jaar op de beurs met al je hobbyvragen terecht bij onze knotsgekke bloggers!

Gezellig
Samen met je vrienden, familie, kinderen of kleinkinderen beleef je de leukste dag uit in het teken van jouw hobby. Crea Weekend Voorjaar Hardenberg 2018

23 t/m 25 maart 2018

Gezellig shoppen op creatief hobbygebied, inspiratie opdoen, advies vragen en diverse workshops volgen. 
Crea Weekend staat in het teken van creativiteit. 

Voor alle mensen die al creatief zijn, maar ook voor bezoekers die hun creatieve hobby willen ontdekken. Daarnaast kunnen zij ook deelnemen aan (knutsel)workshops - voor volwassenen en kinderen. Ook kunnen bezoekers door middel van demonstraties kennis maken met de laatste trends en technieken. 

Van sieraden tot haakmateriaal, van stoffen tot stempels, van decoratie tot keramiek, van wol tot mozaïek en van vilt tot nog veel meer… 

Een gezellig dagje uit, voor jong en oud dat volop hobby-inspiratie biedt!

Kreatrends......want de leukste dingen maak je zelf...

 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel software