Nieuw
Home deco
Papierhobby
Mallen - dies
Hobbymerken Kreatrends
Hardenberg shop-in-shop
CR1386 Craftables snijmal Pillowbox Marianne Design
Craftables snijmal Pillowbox CR1386

Craftables snijmallen Marianne Design

Artikelnummer

CR1386 

Verzendkosten

€ 1,95 

€ 26,95
€ 21,55
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen

Craftables snijmal Pillowbox Marianne Design snijdt een compleet doosje dat dichtgevouwen +/- 11 x 7 cm is. Je snijdt het doosje in zijn geheel uit. De rillijnen worden automatisch ingedrukt. Ook zit er een handige plakstrook aan, waarmee je het doosje dicht kunt plakken.

Bij het doosje zitten ook nog eens 9 verschillende snijmalletjes om de box mee te versieren. Je vindt er voor iedere gelegenheid wel iets bij.
Twee verschillende strikjes van 5 en 7 cm breed; twee losse hartjes van 5,3 en 4,6 cm breed; een hartjeskrans met een doorsnede van 4,5 cm; een bloemetje met een doorsnede van 3,2 cm; een sterretje doorsnede 3,5 cm; en twee blaadjes ( 1x linksom; 1x rechtsom) van +/- 2 cm groot.

heartCraftables mallen zijn geschikt voor de standaard stansmachines, zoals Big Shot, Vagabond, Cuttlebug enz.

Marianne Design heeft voor elk thema wel een bijpassende snijmal uitgebracht, zoals van de jaargetijden winter, herfst , zomer en lente. Maar ook o.a. de thema's geboorte, overlijden, natuur en tuin zijn gebruikt bij het uitbrengen van collecties van Marianne Design. De meeste collecties hebben bijpassend papier en stempels.
 

Relevante producten

Bekijk de nieuwste kaarten op het blog!

Alle bedragen zijn inclusief BTW   
Powered by CCV Shop webwinkel software