Nieuw
Marianne Design april 2017
Art journal & mixed media
Basis hobbymateriaal
Hobby gereedschap
Home-deco
Kaarten maken
Scrapbooking
Stempelen
Hobbymerken Kreatrends
Hardenberg shop-in-shop

Marianne Design heeft in de april collectie van 2017 het thema boerderij verder uitgebouwd met de collectables snijmallen van een boerderij, kippenfamilie, eendenfamilie en een stoere koe. De mallen zijn weer ontworpen door Eline Pellinkhof samen met een bijpassend knipvel.

Wil je een gezellige high tea organiseren of iemand uitnodigen voor een bakkie koffie dan kun je met de Creatables snijmallen van de kopjes en theepot mooie uitnodigingskaarten maken. Met deze mallen kun je natuurlijk ook feestelijke felicitatiekaarten maken. Uiteraard heeft Marianne ook gedacht aan iets lekkers erbij en heeft ze een Creatables snijmal van een etagière gemaakt met lekkere koekjes en een Craftables punchmal met allemaal kleine koekjes. De kaart maak je met de strikjes snijmal nog feestelijker.

Karin Joan heeft met het thema koffie en thee mooie teksten gemaakt in handlettering stijl. Deze zijn uitgebracht in clear stempels en ze maken duidelijke afdrukken. De sierlijk getekende knipvellen van kopjes en koekjes maken je kaart helemaal af.

Met de Craftables snijmal Bendy Card snijd je een apart model kaart met flappen. De Craftables snijmal Classic Square is een snijmal die hoort tot je basis snijmallen. Ze zijn veelzijdig te gebruiken voor mooie ondergronden met een stikrandje.

Ook de clear stempel - clear stamp - felicitaties is altijd handig omdat er veel teksten opstaan die je vaak kunt gebruiken zoals bijv. hartelijk gefeliciteerd of fijne verjaardag.
 


Weergave:
 


Bezig met laden...
Bekijk de nieuwste kaarten op het blog!

Alle bedragen zijn inclusief BTW   
Powered by CCV Shop webwinkel software