Winkelwagen Geen producten

Over Kreatrends

Foto

Kreatrends is een webwinkel met materialen voor kaarten maken, scrapbooking, mixed media, knutselen en home deco.

Ik, Hennie Kloppenburg, ben begonnen met het maken en verkopen van zelfgemaakte home deco artikelen. Al gauw kreeg ik de vraag of ik niet ook materialen zou kunnen verkopen. In die tijd waren er nog niet veel hobbywinkeliers en werd stad en land afgezocht naar leuke materialen.

Zo ontstond in 1992 Kreatrends vanuit een kamertje in een woonhuis. Enthousiaste dames uit de omgeving vonden de weg naar mijn woning en al gauw ontstond het verlangen om een plek buiten mijn woonhuis te hebben. Een plek waar ik ook workshops zou kunnen geven.

In Westerhaar stond destijds een pand leeg en dat kon ik huren. Omdat wij inmiddels vier zoons hadden was het wel eens moeilijk te combineren en verhuisden we naar een voormalig postkantoor in Westerhaar, zodat ik de winkel weer bij huis had (maar niet in het huis). Mijn zoons werden ouder en omdat ik graag betrokken wilde zijn bij de schoolactiviteiten  ( leesmoeder- computermoeder- zwemmoeder -bibliotheekmoeder ) ben ik op beurzen gaan staan en werd de winkel gesloten. Zo kon ik mijn tijd beter indelen. Toen mijn man met pensioen ging is hij ook mee gaan helpen op de beurzen.

En natuurlijk kwam daar later de webwinkel bij. Daar ben ik nu behoorlijk druk mee.

Inmiddels hebben wij naast vier zonen en twee schoondochters ook drie kleinkinderen en daar geven wij met veel liefde en plezier onze aandacht aan.

Kreatrends......want de leukste dingen maak je zelf...

 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel software