Foto
Kreatrends is een webwinkel met materialen voor kaarten maken, scrapbooking, mixed media, knutselen en home deco. De winkel is begonnen door mij, Hennie Kloppenburg. Eerst samen met een vriendin onder een andere naam, al snel ben ik alleen verder gegaan.

Ik ben begonnen met het maken en verkopen van zelfgemaakte home deco artikelen. Al gauw kwam de vraag of ik niet ook materialen zou kunnen verkopen. In die tijd waren er nog niet veel hobbywinkeliers en werd stad en land afgezocht naar leuke materialen.

Zo ontstond in 1992 Kreatrends vanuit een kamertje in een woonhuis. Enthousiaste dames uit de omgeving vonden de weg naar mijn woning en al gauw ontstond het verlangen om een plek buiten mijn woonhuis te hebben. Een plek waar ik ook workshops zou kunnen geven.

In Westerhaar stond destijds een pand leeg en dat kon ik huren. Omdat wij inmiddels vier zoons hadden was het wel eens moeilijk te combineren en verhuisden we naar een voormalig postkantoor in Westerhaar, zodat ik de winkel weer bij huis had (maar niet in het huis). Mijn zoons werden ouder en omdat ik graag betrokken wilde zijn bij de schoolactiviteiten  ( leesmoeder- computermoeder- zwemmoeder -bibliotheekmoeder ) ben ik op beurzen gaan staan en werd de winkel gesloten. Zo kon ik mijn tijd beter indelen. Toen mijn man met pensioen ging is hij ook mee gaan helpen op de beurzen.

En natuurlijk kwam daar later de webwinkel bij. Daar ben ik nu behoorlijk druk mee.

Inmiddels hebben wij naast vier zonen en twee schoondochters ook vijf kleinkinderen en daar geven wij met veel liefde en plezier onze aandacht aan.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies