Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Ik ben Henriëtte de Graaf en woon in Zwijndrecht. Ik ben getrouwd, heb 3 kinderen waarvan er nog maar eentje thuis woont en ben oma van een schat van een kleindochter Romény (geboren in 2012) en twee stoere kleinzoons Jedi (geboren in 2015) en Juda (geboren in 2016). Ik maak al heel lang met heel veel plezier kaarten en ben de laatste jaren vooral bezig met stempelen, scrappen en nostalgische kaarten. Sinds 2013 zit ik in het DT-team van Kreatrends en Joy!Crafts en maak daar met veel plezier creaties voor. Ik ben, als het  enigszins in de buurt is, aanwezig op beurzen en help dan graag een dagje mee achter de kraam. Dus misschien wel tot ziens!
 
Ik woon in Helmond en ben getrouwd met Peter en samen hebben wij 3 kinderen.
15 jaar geleden kwam ik wegens ziekte thuis te zitten en moest iets vinden om mezelf bezig te houden. Ik ben toen begonnen met het maken van 3D kaarten, nu maak  vooral stempel- en andere soorten kaarten.  Ook zeepkettingen en zeepgebak maken, werken met Pretex of Powertex vind ik erg leuk.

 
 

Jolanda heeft het zo druk met het kaarten maken voor het Hobbyjournaal en de Hobbyzine, dat ze op het moment geen kaarten maakt voor Kreatrends. Er staan naast de producten in de webwinkel en op ons blog nog veel kaarten van haar hand, dus ze hoort hier gewoon in het rijtje van het designteam.

In 2009 ben ik begonnen met het maken van kaarten.... Ik vind het inkleuren van stempelafdrukjes met Copics, Spectrum Noir Markers, Distress Ink of PrismaPotloden erg leuk om te doen. Verder mag ik meewerken aan het Hobbyjournaal en de Hobbyzine, waar ik weer met heel andere technieken aan de gang mag gaan.  Naast mijn baan bij een ingenieursbureau voor 3 dagen is mijn week dan ook gevuld met het zorgen voor mijn gezin en het uitoefenen van de leukste hobby die er is, namelijk kaarten maken.
 
Linda is momenteel geen lid meer van het Designteam van Kreatrends. Er staan nog wel veel kaartjes van haar hand op de website, daarom staat ze nog gezellig tussen de leden van het team.
 
Ik ben Linda, getrouwd en wij hebben 2 kinderen . Mijn hobby is knutselen met papier, daarvan maak ik vooral kaarten. Ook vind ik het leuk om kransen en kraamcadeautjes te maken.
Sinds februari 2013 zit ik in het designteam van Kreatrends.
Ook ben ik bij Marianne Design gastdesigner van de maand geweest.
 


Margreet Burger

Ik ben Margreet Burger en woon in Oosterhout.
Ik ben getrouwd met Joop en wij hebben 1 dochter en 1 schoonzoon.
Sinds september 2016 ben ik gepensioneerd en hoop nu nog meer tijd te hebben voor mijn passie kaartenmaken.
 

 Waar ik ook ben, in Nederland of in het buitenland, ik loop altijd in winkeltjes te kijken naar kantjes, bandjes, knoopjes en andere dingetjes om op de kaarten te kunnen gebruiken!